unclemaniam.blogspot.com

Monday, 7 December 2015

KimK: FAZURA HILANG 200,000 FOLLOWER DI INSTAGRAM

No comments :


Instagram Nur Fazura yang sebelum ini dilaporkan mempunyai 1.8 juta followers kini turun kepada 1.6 juta followers hanya kerana isu 'KimK', lapor portal hiburan RotiKaya.

Manakala mangsa kritikan Fazura, vii.narza pula memperolehi 32,000 followers.

Di laman Instagram pelakon itu, netizen masih giat menyerang, menyindir dan memerli Fazura dengan hashtag #KimK tanpa henti dan sesekali mendesaknya untuk memohon maaf. Bagaimanapun, Fazura tetap dengan pendiriannya berdiam diri.

Kehilangan 200,000 followers Instagram Fazura itu mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya mengucapkan padan muka.

"Tak ada anak raja meminang, kawan-kawan pondan yang ramai. Perangai pun macam ponda. KimK jadi kim*k. Sesuailah dengan Azwan Ali, kena reject dengan Ziana Zain terus jadi bapok tua," kata Peii.

"Dulu suka sangat dengan dia. Fazura always spread positive words! But then, lepas issue KimK ni, memang totally lost respect dengan dia. Angkuh sangat. Dah terang lagi bersuluh salahnya, lagi tak nak mengaku. Lagi nak buat-buat Diva. Tak rugi pun minta maaf," kata netizen. - SUMBER

No comments :

Post a Comment